Indianenschilderijen welkom

ONLINE ART SALE

Corona maakt het al maandenlang onmogelijk om exposities te organiseren en aan evenementen deel te nemen om nieuwe schilderijen te laten zien. Daarom is alleen een online presentatie mogelijk. Uiteraard, als de corona situatie het weer toelaat, zullen we zo snel mogelijk weer een “normale” tentoonstelling houden. Dus hebben tot die tijd een “online atelier verkoop expositie” in het leven geroepen.

Het betreft verkopen direct vanuit het atelier van de kunstenaar, bijna direct van de ezel. Voordeel is dat allerlei normaal bijkomende kosten (bemiddeling, gallery, verzekering etc) vervallen en dat betekent dus voordelige prijzen.

Deze prijstechnisch gunstige online verkoop loopt in principe tot eind maart, dan kijken we hoe de stand van zaken is en verlengen we wellicht deze actie.

Schilderijen kunnen direct online worden besteld. Deze worden dan na betaling vooraf of bij aflevering per post of persoonlijk aan huis gebracht. Ook is het mogelijk om ons te bezoeken en werk te bekijken. Dit is kleinschalig mogelijk, na afspraak en inachtneming van alle geldende veiligheidsrichtlijnen.

Hieronder een selectie van beschikbare schilderijen. Informeer, geheel vrijblijvend, naar prijzen en mogelijkheden.


Along the Flathead Along the Flathead Along the Flathead Guardian of the Pass Sitting Bulls war counsil
In Hostile territory Medicine Crow Geronimo Icon of Resistance Geronimo
Traditional Navajo Woman Warrior turned statesman Red Cloud The Crow Chief Two Moon

Contact

Voor meer informatie, prijsopgaven en/of vragen kunt u ons e-mailen:
indianenschilderijen@hotmail.com

Wilt u schilderijen komen bekijken, neem dan via e-mail contact met ons op voor een afspraak.

E-mail :indianenschilderijen@hotmail.com

Copyright © 2020-2021 divodesign